Visie
Ik heb een optimistische kijk op het leven en geloof dat ieder mens zich doorlopend kan ontwikkelen. Belemmerende gedachten zijn te veranderen waardoor de weg naar effectiever gedrag vrij is. Het richten op het versterken van kwaliteiten vind ik zinvoller dan ernaar te streven alles goed te kunnen. Goed inzicht in de eigen sterktes en zwaktes is de basis voor prettig functioneren.

Mijn stijl van werken is nuchter en praktisch. Met mijn analytische manier van denken en werken kan ik helpen met het ordenen van gedachten. Daarnaast kan ik goed verbindingen leggen en weet ik intuïtief waar de gevoeligheden liggen.

Resultaat staat voor mij voorop. In mijn rugzak heb ik een scala aan modellen, testen en oefeningen, maar ik gebruik deze alleen als zij nuttig zijn in het hier en nu.

Als trainer, coach en mediator hecht ik veel waarde aan een prettige, veilige sfeer en een samenwerking gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Ik confronteer waar dat passend is, maar wel vanuit verbinding en met humor.