Workshops
MBTI en Kernkwaliteiten
Conflicthantering
Presentatietechniek
Teamontwikkeling

Downloads
Downloads
Download deze pagina als pdf
Workshops zijn trainingen van een dagdeel of een dag die naar wens kunnen worden ingepast in een langer lopende training. Workshops op maat behoren vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Een paar voorbeelden.

In deze workshop onderzoek je je gedragsvoorkeuren met behulp van de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) en werkt deze uit in kernkwadranten van kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergie├źn. Deze workshop is zeer geschikt voor teams.
Meningsverschillen en conflicten komen dagelijks voor. In deze workshop krijg je zicht op je natuurlijke stijl in conflict- en onderhandelingssituaties en oefen je met het ontwikkelen van een voor de situatie effectieve aanpak. De communicatiestijlentest van Thomas-Kilmann is onderdeel van deze workshop.
Waar liggen mensen wakker van? Presenteren scoort hier zeer hoog. In deze workshop leer je presenteren vanuit je eigen kracht. De focus ligt op hoe je op een natuurlijke wijze contact maakt met je publiek. Presenteren alsof het een gesprek is, alleen met meerdere mensen.
Samenwerking in en samenstelling van een team bepalen het succes. Stel je een team samen op basis van kwaliteiten, neem je allemaal sterspelers, of hoe doe je dat eigenlijk? Hoe ziet een ideaal team eruit? In deze workshop onderzoeken we verschillende teamrollen en werken deze uit naar kernkwadranten. De teamrollentest van Belbin is onderdeel van deze workshop.
MBTI en kernkwaliteiten
Conflicthantering
Presentatietechniek
Teamontwikkeling